Lopeta tekemisen välttely

Välttelyä, takaiskuja ja valoa tunnelin päässä

Video, jonka lupasin ei ole valmis. Analyysi, jonka lupasin ei ole valmis. En ole tehnyt ihan hirveästi niitä asioita, joita olin itselleni tai muille lupaillut. Sen sijaan olen tehnyt muita vaikeita asioita ja kerännyt oppeja elämästä 😅 Mutta kevään myötä valon määrä lisääntyy luonnossa sekä elämässä!

Happy Roman Reigns GIF by WWE

Lopeta välttely

Kaikenlaista on tullut välteltyä ja Peter McKinnon jossain videossaan mainitsi erittäin hyvän lainauksen, josta olen saanut paljon inspiraatiota:

The magic you are looking for, lies in the work you are avoiding

- en jaksa googlettaa

Resonoi! Ja auttaa tekemään vaikeita asioita. Jos haluat lainauksen talteen videomuodossa niin tässä vielä Chris Williamsonin sanomana:

Ehkä pitää alkaa itsekin tekemään videoita toisten lainauksista! 😆 

Valehtelin!

Viime uutiskirjeessä lupasin teille analyysin joulukuun hyvästä keikasta ja mahdollisen videon. Saatte videon! Nopea analyysi - hyvä ja pitkä keikka, tarinan puolesta koin paremmaksi keskittyä yleisöinteraktioon ja kaaokseen. Leikkasin käytännössä 20 min materiaalia pois. Video on toiminut ihan kivasti ja ihan hyvää palautetta on tullut (paitsi sinä TV:stä tuttu mieskoomikko Vallilasta!! 😁 ). Jos et tykkää crowdworkista niin älä katso 😅 

Muita juttui

Kiertuemateriaali tulee näyttämään tältä 🤩 Nii ja podcast päivittyy myös käyttämään samaa.

Artistina: Teemu Kilkki

Ja sit pieni tiiseri tulevasta - vielä yksi kuvauspäivä edessä. Kyseessä on isoin tuotanto mitä olen tehnyt 😅 

Kiitti et luit! 😍 Yritän nyt aktivoituu taas, mut en lupaile teille mitään! Kivaa viikonloppuu ja mul oli myös ikävä kirjoittaa näit uutiskirjeitä. Tai ainakin tätä fiilistä, kun pääsee tänne loppuun 😅 

-Antti

Join the conversation

or to participate.