Innostuksen voima: Longboard-seikkailuja ja uusia alkuja

Keski-iän kriisistä toiseen

Kuuntele itseäsi ja älä missään nimessä kuuntele itseäsi

ADHD-hommiin kuuluu sarjainnostus. Voin innostua melkein mistä vaan ja kun sanon innostua niin innostua niin, että en ajattele muuta. Yksi asia joka on teini-iästä pyörinyt päässäni on skeittaus. Kasvoin skeittareiden kanssa, mutta en ikinä skeitannut. Se tuntui aivan liian vaikealta.

Vuosien varrella mieleeni on säännöllisesti noussut ajatus "Pitäiskö alkaa skeittaamaan". Näin myös pari viikkoa sitten. Ajattelin, että nyt päästään tästä ajatuksesta lopullisesti eroon! Joko aloitan skeittauksen tai lopetan pohtimisen.

Juttelin hyvän ystäväni Veijo ChatGPT:n kanssa ja hänen mukaan minun lähes ammattiurheilijataustalla sekä helpolla laudalla (longboard) on todennäköistä, että opin skeittauksen kesän aikana sillä tasolla mikä minulle riittää (kruisailu).

Tilasin longboardin ja suojat. Dokumentoin ensimmäisen skeittauskertani:

Kuinka hieno thumbnaili toi on!!!? Ja mikä keski-iän kriisin oire otetaan seuraavaksi käsittelyyn? 😆 

Algoritmit

Olen miettinyt algoritmeja ja alustoja. Katsoin Patreonin perustajan Jack Conten puheen aiheesta:

Conten pointti tai sen minkä itse sieltä kiteytin on:

Facebook/YouTube/Tiktok/Instagram ovat tosifaneille huonoja alustoja. Jos rakastan Arttu Wiskaria ja Arttu julkaisee somessa jotain mikä kiinnostaisi minua, mutta algoritmi ei arvosta sisältöä -> en sitä näe. Patreonissa näet kaiken sisällön. Sekä saat rakennettua yhteisöä.

No tästähän innostuin ja laitoin Patreonin pystyyn. Ilmaisen Patreonin. Kaksi postausta someen ja seuraajamäärä on n. viikon jälkeen huimat 1 kpl :D MUTTA olen postannut ahkerasti sisältöä! En yleisölle vaan enemmän itselleni. Opetellut puhumaan enemmän kameralle.

Patreonissa on "aamukahveja", joissa höpöttelen mitä höpöttelen. Näiden motivaatio on a) jakaa mitä päässä liikkuu b) kiteyttää omia ajatuksia c) tottua kameralle höpöttelyyn

Patreon löytyy täältä: patreon.com/AnttiAkonniemi

En tiedä miten Patreonin käyttö jatkuu, mutta mielenkiintoinen kokeilu. Siinä on paljon samaa kuin tässä uutiskirjeessä tai meidän Setämieltä-discordissa.

Ja tässä esimerkki höpöttelyistä niin ei tartte heti (tai koskaan) liittyä:

Kiertuehommat

Lähdettiin tässä kesän korvilla kiertämään Sedät & Shirly -konseptilla. Aivan sairaan hienoja keikkoja ollut ja ollut hienoa todistaa Shirlyn stand up -uran starttia. Shirly on uskomattoman kova ottaen huomioon, että keikkoja on vasta alta kymmenen. Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan Shirlyn keikkoja. Kiertueen keikat löytyy tästä ja syksyllä ehkä jatkoa!

Kivaa kesää ja laittakaa viestejä! Mitä teille kuuluu? Onks aiheita mitä haluatte et käsittelen jossain muodossa? Nii ja skeittivinkkei!! Just tuli uudet skedekengät!

Pixel Art Skate GIF by FAHQ®

Gif by fahq on Giphy

Join the conversation

or to participate.